Spring naar inhoud

Wie zijn wij

Grütter Schilderwerken is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk, volgt de nieuwste ontwikkelingen in de markt en geeft gedegen verftechnisch advies, al dan niet in overleg met onze leveranciers.  Grütter Schilderwerken werkt voor de particuliere en zakelijke markt in regio Rotterdam, de Drechtsteden en de Duin- en Bollenstreek.

Dimitri Grütter vertelt: “ Wat ons kenmerkt is dat wij dynamisch, flexibel en klantgericht zijn. Dat betekent vooral luisteren en meedenken. Of het nu gaat over kleuradvies of hoe we rekening kunnen houden met uw huisdieren, wij denken aan alles. U kunt ervan op aan dat het karwei vlekkeloos verloopt. Aan iedere klus, hoe groot of klein ook, besteden wij evenveel aandacht”.

Een gedegen advies staat bij ons aan de basis van de werkzaamheden en daarom willen we eerst denken en dan doen. Wij controleren de staat van uw te schilderen pand of woning om een geschikte behandeling toe te kunnen passen. Samen met u kijken we graag vooraf naar uw wensen en behoeften zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.